Salam

6 07 2009

Salam,
dah lama rasanya kawe ‘buat’ blog nih !! dah lebih 5 bulan kot?? tapi satu apa pun tarak !!! susah skit le guna WordPress nih !! tak reti sangat, nak ‘upload’ gambar pun berjam-jam !! (bukan jamban), pendek kata kawe hampir ‘fed-up’ nak memulakan ‘entry’ blog nih !! guna Blogspot lagi senang dan mudah !!… tu le pasal !! last-last Blog ni terbiar bersawang, berkulat,bersemut…. tapi kawe dah berjanji pada Ketua Kampung Tapang, yang kawe akan cuba jugak ‘mengusahakan’ blog nih sampai berjaya !! hi,hi,hi,
DSC04684
Kelihatan kawe (tiada dalam gambar) sedang menaip ‘post’ ini tanpa pengetahuan Encik Nasir…kalau En.Nasir tahu, mesti dia nak join sekali buat blog, hi,hi,hi…

“Post’ ni sebenarnya dah di’draf’ sejak dari 28/2/2009 lagi, tapi sebab masalah problem yang tidak dapat dielak, ia terbiar tanpa dipedulikan sehinggalah ia di’publish’ hari ini….

Sekian dulu untuk episod ‘pengenalan’ ,(cam Star Wars pulokk ada episod !!) jumpa lagi le kat mana-mana…..

Advertisements




Assalamualaikum

23 02 2009

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!
Selamat datang ke rumah WordPress.com.Ini adalah pejabat pos pertama anda.Anda boleh ubahsuai ataupun padamkan ia dan memulakan blog ini…
Sekian, terima kekasih.