Salam

6 07 2009

Salam,
dah lama rasanya kawe ‘buat’ blog nih !! dah lebih 5 bulan kot?? tapi satu apa pun tarak !!! susah skit le guna WordPress nih !! tak reti sangat, nak ‘upload’ gambar pun berjam-jam !! (bukan jamban), pendek kata kawe hampir ‘fed-up’ nak memulakan ‘entry’ blog nih !! guna Blogspot lagi senang dan mudah !!… tu le pasal !! last-last Blog ni terbiar bersawang, berkulat,bersemut…. tapi kawe dah berjanji pada Ketua Kampung Tapang, yang kawe akan cuba jugak ‘mengusahakan’ blog nih sampai berjaya !! hi,hi,hi,
DSC04684
Kelihatan kawe (tiada dalam gambar) sedang menaip ‘post’ ini tanpa pengetahuan Encik Nasir…kalau En.Nasir tahu, mesti dia nak join sekali buat blog, hi,hi,hi…

“Post’ ni sebenarnya dah di’draf’ sejak dari 28/2/2009 lagi, tapi sebab masalah problem yang tidak dapat dielak, ia terbiar tanpa dipedulikan sehinggalah ia di’publish’ hari ini….

Sekian dulu untuk episod ‘pengenalan’ ,(cam Star Wars pulokk ada episod !!) jumpa lagi le kat mana-mana…..

Advertisements

Actions

Information

3 responses

6 07 2009
mansoradabi

Nanti gue repot sama itu Incik Najib ! eh, Nasir !!

7 07 2009
lieza

patutnyer i yg repot… mana leh sendirik buat, sendirik repot…tak patut2…

7 07 2009
lieza

nak komen lagi… kenapa air mineral lak…rasa2 nyer beli apple juice tadi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: